Huwelijksfotografie voor happy couples
met een edgy kantje!

Studio Bergh SER 179 websize
Studio Bergh FL 77 websize 1

Most people want to be in the moment.

WITHOUT WORRYING ABOUT CAPTURING IT.

Met een creatieve blik en een passie voor diepte, speel ik graag met licht en compositie om ongedwongen foto’s te maken die de echte, spontane momenten weerspiegelen.

Of het nu gaat om de zachte fluisteringen tijdens de ceremonie of de uitbundige vreugde op de dansvloer, mijn foto’s vertellen jullie verhaal op een manier die net zo dynamisch en levendig is als de muziek die jullie samenbrengt.

Vanaf 2400€*

Triggered?

Vraag nu mijn brochure aan!

Inbegrepen*

Voorbereiding en verplaatsing binnen België

Reportage van 8 aaneensluitende uren

Jouw persoonlijke online galerij

Minimum 600 bewerkte foto’s

Mini album met 10 pagina’s

Studio Bergh FN 145 websize

01.

Laten we kennis maken

KLIKKERDEKLIK

Een goed kennismakingsgesprek maakt echt het verschil. Het zorgt ervoor dat iedereen dezelfde verwachtingen heeft, wat bijdraagt aan een onvergetelijke en ontspannen huwelijksdag.

02.

DE TROUWDAG

EEN DAG VOL LIEFDE EN GELUK

Op jullie huwelijksdag kunnen jullie volledig ontspannen en genieten, omdat jullie in goede handen zijn. Ik zorg ervoor dat elk speciaal moment vastgelegd wordt, zodat jullie je nergens zorgen over hoeven te maken.

Studio Bergh First Light Fiesta Hotel By Studio Bergh 16 websize 1

03.

Zorgvuldige selectie en bewerking

Beelden die een heel leven meegaan

Na de bruiloft ga ik zorgvuldig aan de slag met het bewerken van de beelden, zodat elk detail prachtig tot zijn recht komt. Binnen enkele weken ontvangen jullie een complete reportage die de essentie van jullie dag perfect vastlegt.

Geslaagde fotoreportage! Ontspannen sfeer en vlotte omgang waardoor wij snel relaxed waren en heel natuurlijk afgebeeld werden. Ook erg snelle naverwerking van de beelden! Absolute aanrader!

Catherine H.

FAQ


De meeste aanvragen komen ongeveer een jaar vooraf binnen. First comes, first served!

Ja, ik bied de mogelijkheid om een tweede fotograaf toe te voegen aan jouw pakket. Dit kan voordelig zijn voor het vastleggen van verschillende perspectieven en momenten die tegelijkertijd plaatsvinden, zoals de voorbereidingen van beide partners.

Ik bied hoofdzakelijk fotografie aan, maar werk samen met enkele getalenteerde videografen. Ik kan je aanbevelingen doen of een compleet foto- en videopakket aanbieden als je dit wenst.

Uiteraard, jullie kunnen een professioneel trouwalbum bestellen bij mij. Eentje die de rest van je
leven meegaat, en 1 van de misschien 10 dingen die je nooit zult weggooien! Yay! Een album heb je vanaf € 575,-

Vraag gerust naar de brochure!

In het geval dat ik niet in staat zijn om uw huwelijk te fotograferen, heb ik gelukkig een netwerk van professionele fotografen waarop ik kan terugvallen. Ik zorg ervoor dat er altijd een bekwame vervanger aanwezig is om uw speciale dag vast te leggen.

Ja, ik reis graag naar verschillende locaties om jouw huwelijk vast te leggen. Ik heb ervaring met bruiloften in Zuid-Frankrijk, Tenerife en Italië, en ik sta open voor nieuwe bestemmingen. Reiskosten en eventuele accommodatiekosten worden apart in rekening gebracht.

Een aanbetaling van 40% is vereist om jouw datum te reserveren, Het resterende bedrag mag je betalen direct na het huwelijk.

Studio Bergh First Light Fiesta Hotel By Studio Bergh 58 websize