Liefde en vriendschap

Vier je graag de liefde, samen met je partner, je gezin of je beste vrienden? Wil je die spontane momenten vastleggen, zonder geforceerd gedoe? Ik stap graag mee in jullie verhaal. Als professioneel fotograaf is het mijn doel om jullie mooiste momenten vast te leggen op beeld. Met mijn camera creëer ik herinneringen, waar jullie jaren later nog altijd lachend of vol heimwee naar terugkijken.  

Een fotosessie kan best spannend zijn. En dat begrijp ik. Daarom stel ik jullie voor de sessie altijd volledig op jullie gemak, zodat jullie écht kunnen genieten van dat speciale moment. Bij mij hoef je dus niet te poseren (al mag dat natuurlijk wel!), ik laat jullie vooral doen. Met een paar kleine aanwijzingen creëren we samen de mooiste momenten. Van die hartelijke schaterlach of het vastgrijpen van elkaars hand tot die innige knuffel, dát zijn de momenten die het leven echt maken.  

Voor lifestylereportages werk ik bewust op locatie. Kinderen kunnen er vrij rondlopen en spelen, en vooral helemaal zichzelf zijn. Ik help jullie graag bij het vinden van de perfecte locatie, maar sta open voor voorstellen. 

Een lifestylereportage boek je vanaf 375 euro (incl. btw). Elke reportage omvat standaard:  

 • Een fotosessie van 1 uur voor max. 6 personen* 
 • Een online privégalerij van minstens 50 foto’s  
 • 10 beelden in hoge resolutie (vrij te kiezen) – extra foto’s kunnen toegevoegd worden 
 • Een printtegoed van 75 euro in jouw gepersonaliseerde shop 

*Het is altijd mogelijk om extra personen mee te brengen naar de fotoreportage. Geef dit dus zeker op voorhand mee bij het boeken van een sessie.  

Vervoerskosten binnen een straal van 50 km zijn inbegrepen in de reportage. 

7A22827

Mini-shoots 

Een aantal keer per jaar kan je bij mij terecht voor een unieke mini-shoot. Zo’n mini-shoot duurt ongeveer 30 minuten. Ik ga op zoek naar een mooie locatie en zorg ervoor dat jullie volledig op jullie gemak zijn. Just smile and wave! Of beter, lach, straal en geniet.  

Bij mij hoef je namelijk niet te poseren (al mag dat natuurlijk wel), maar mag je vooral jezelf zijn. Samen lachen, knuffelen of spelen zorgt nu eenmaal voor de mooiste beelden. Spontaan, zonder geforceerd gedoe, da’s waar ik voor sta. En daar zijn de mini-shoots perfect voor.  

Wil je graag een mini-shoot boeken? Hou dan zeker mijn Instagram-pagina in de gaten. Bij de lancering van een nieuw moment kan je meteen boeken. Van zodra ik je reservatie en betaling heb ontvangen, ligt de shoot vast.  

Een minishoot boek je vanaf 200 euro (incl. btw).
Elke reportage omvat standaard:
 

 • Een mini-fotosessie van 30 minuten* 
 • Een online privégalerij van minstens 30 foto’s  
 • 10 beelden in hoge resolutie (vrij te kiezen) – extra foto’s kunnen toegevoegd worden
 • Een printtegoed van 30 euro in jouw gepersonaliseerde shop 
Kerst2022 7 scaled
Emiel 22 scaled
immerzeel 11 scaled
flu 69 scaled
DSC1493 scaled
flu 117 scaled

Personal branding en lifestyle  

Vanaf 300€

Wil je jouw verhaal graag vastleggen op beeld? Of wil je tonen wat er zich achter de schermen van jouw business afspeelt? Met een personal branding- of lifestyleshoot toon je jouw klanten wie er achter het verhaal zit. En dat is vandaag belangrijker dan ooit. Jouw klanten willen namelijk niet alleen weten wat jouw aanbod is, maar ook wie er voor hen aan de slag gaat. Die eerste indruk is dus echt wel belangrijk!  

En daar kom ik graag in beeld (enfin, verstopt achter mijn camera dan). Tijdens een personal branding- of lifestyleshoot breng ik jou (en je bedrijf) op een natuurlijke en authentieke manier in beeld. Elke shoot is een combinatie van portret- en detailfotografie. Tijdens zo’n portretshoot stel ik jou volledig op je gemak en begeleid ik jou tot in het kleinste detail, zonder een geforceerde setting te creëren. We leggen ook de sfeer en omgeving vast op beeld.  

Mijn doel, da’s jouw klanten laten voelen hoe gepassioneerd en gedreven je bent. Niet met woorden, maar met beelden. Het zit ‘m dus in de details, de emoties en de verhalen.  

Een brandingshoot boek je vanaf 375 euro (excl. btw).
Elke fotoreportage omvat standaard:
 

 • Een fotosessie van 1 uur 
 • Een online privégalerij van minstens 50 foto’s 
 • 20 beelden in hoge resolutie (vrij te kiezen) – extra foto’s kunnen toegevoegd worden 

Vervoerskosten binnen een straal van 50 km zijn inbegrepen in de reportage.