Hoe lang op voorhand moet ik reserveren? 

Om zeker te zijn van een plekje in mijn agenda, neem je best een maand vooraf contact met me op. Hoe vroeger je boekt, hoe groter de kans dat ik jouw speciale moment kan vereeuwigen op beeld. Gaan jullie trouwen? Contacteer me dan zeker drie maanden voor jullie trouwdag. Bij trouwreportages plannen we eerst een kennismakingsgesprek in, zodat ik perfect weet wat jullie voor ogen hebben.  

Wat als het slecht weer is?  

Als de shoot buiten doorgaat en het ziet ernaar uit dat het gaat regenen, sneeuwen of onweren, dan zoeken we samen een nieuwe datum. Ik plan de shoot altijd binnen de drie maanden opnieuw in. Bij bewolkt weer gaat de shoot gewoon door. Dat heeft namelijk geen invloed op de kwaliteit van jouw foto’s.  

Ik wil graag een shoot boeken die niet vermeld staat. Kan dat?  

Ja, dat kan! ‘t Is te zeggen, ik sta altijd open voor nieuwe ideeën en luister graag naar jouw plan. Wil je bijvoorbeeld in het buitenland trouwen? Of heb je een idee dat je niet meteen in mijn aanbod terugvindt? Bezorg me jouw wensen, dan bekijken we samen de mogelijkheden.  

Wanneer ontvang ik de foto’s?  

Bij een lifestyle-, branding- of gezinsshoot ontvang je de foto’s 4 weken na de shoot. Bij een huwelijk mag je rekenen op 6 weken. Heb je sommige foto’s vroeger nodig? Geef het dan zeker mee tijdens je boeking. Zo kan ik rekening houden met jouw deadline.  

Hoeveel foto’s ontvang ik na de shoot?  

Omdat ik kwaliteit belangrijk vind, maak ik na de shoot zelf al een eerste selectie. De foto’s die ik gekozen en bewerkt heb, krijg je te zien in jouw persoonlijke online galerij. Bij alle shoots (behalve bij huwelijksreportages) zitten standaard 10 foto’s in hoge resolutie inbegrepen in het pakket. Wil je graag meer foto’s? Dat kan! Je betaalt dan per foto die je bijbestelt.  

Kan ik de onbewerkte beelden ontvangen?  

Nee, onbewerkte of RAW-beelden lever ik nooit aan. Na de shoot kies ik zorgvuldig alle beelden uit, die ik daarna bewerk tot ze goed zitten. Je krijgt de beelden dus enkel te zien wanneer ik er zelf 100 procent tevreden mee ben. Om die reden mag je de beelden nadien ook niet meer zelf bewerken. 

Waar vind ik nog meer info? 

Op deze pagina vind je mijn aanbod terug. Je kan er per shoot ook een uitgebreide brochure downloaden. Daarin lees je meer over de manier waarop ik tewerk ga, mijn tarieven, tips en inspiratie. Je vindt er meteen ook de link naar mijn online agenda. Voor trouwreportages starten we altijd met een kennismakingsgesprek. Alle andere shoots kan je meteen boeken.  

Hoe kan ik je contacteren? 

Heb je nog bijkomende vragen of twijfel je ergens over? Geen probleem, je boekt namelijk niet elke dag een professionele fotoshoot. Vul het contactformulier in of contacteer me rechtstreeks via info@studiobergh.be. Ik bezorg je zo snel mogelijk een antwoord op jouw vraag! 

Op zoek naar de geknipte huwelijksfotograaf?

Just say Yes!

SB 57
SB 5